Boekhouder Houten

Boekhouder Houten

Boekhouder Houten is dé administratieve dienstverlener voor ondernemers. Voor een vast bedrag (vanaf € 71,-) per maand zorgen wij voor een strakke, fiscaal optimale administratie. Onze processen zijn volledig om de klant heen ingericht. Dat betekent bijvoorbeeld dat u niet op specifieke wijze de administratie hoeft aan te leveren, of met lastige software hoeft te leren werken. U levert bij wijze van spreken een schoenendoos aan en wij regelen de rest: o.a. boekhouding, omzetbelasting, jaarrekening. En aan het einde van het boekjaar verwerkt de fiscalist de aangifte vennootschaps- of inkomstenbelasting. 

Boekhouder Houten

Wij onderscheiden ons door perfecte service tegen vaste, lage maandlasten. Het is gebruikelijk dat administratieve dienstverleners hun klanten toegang verlenen tot het boekhoudpakket. Bij Consisto werkt dat anders. Op unieke wijze maken wij de volledige administratie online beschikbaar. In de praktijk betekent dit dat u via smartphone, of gewoon vanachter uw PC, alle relevante documenten op gestructureerde manier terug kunt vinden: facturen, contracten, loonstroken, jaarrekeningen... alles!

De beste keus

Onze full service is ook echt 100% all-in. Voor een vast bedrag per maand voldoet u netjes aan alle verplichtingen én krijgt u een jaarrekening, ook eenmanszaken. Uiteraard kunt u aanvullende taken aan ons uitbesteden. Veel klanten van boekhouder Houten kiezen er bijvoorbeeld voor ons de benodigde AVA-notulen voor te laten bereiden, periodieke facturen te downloaden en wijzigingen door te geven aan de Kamer van Koophandel. Uiteraard maken wij vooraf duidelijke afspraken zodat u nooit verrast wordt door onwenselijke verrassingen achteraf.
Wij werken altijd 100% transparant en streven naar een zo hoog mogelijk tevredenheid onder klanten. Als er in het eerste gesprek naar voren komt dat onze visies niet matchen zijn wij daar ook duidelijk in en verwijzen wij u door naar een concullega.

Ruime openingstijden!

Ondernemers zijn altijd druk. Dat snappen wij als geen ander. Daarom zijn wij 24/7 te bereiken voor onze klanten.
Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

boekhouder houten

Tevreden klanten krijgen korting

Wij werken volgens het 'bent u ontevreden, vertel het ons. bent u tevreden vertel het uw relaties!' principe. Dat betekent dat als wij dankzij u een nieuwe klant mogen verwelkomen, u structureel 5% korting krijgt op uw administratie abonnement. Hoe meer klanten wij via u blij mogen maken hoe hoger deze korting wordt! Als alternatief kunt u kiezen voor een eenmalige uitkering van € 150. De keuze is aan u!


Bijvoorbeeld: Wij verwerken de boekhouding van uw personal holding + werkmaatschappij. Door uw enthousiasme worden 3 vrienden klant van Consisto. U ontvangt jaarlijks 20% korting in uw holding.


Standaard korting

Onze klanten krijgen standaard 10% korting op de abonnementskosten als zij kiezen voor één factuur aan het begin van het jaar. In combinatie met bovenstaand voorbeeld zou uw korting oplopen tot 30%.

Contact