Boekhouder Nieuwegein

Boekhouder Nieuwegein

Boekhouder Nieuwegein Consisto B.V.

Boekhouder Nieuwegein Consisto regelt alle administratieve rompslomp zodat u zich kunt focussen op ondernemen! Het enige wat u hoeft te doen is het aanleveren van de administratie. Of dit nu in een schoenendoos, per mail of in mappen is maakt ons niet uit. U gooit bij wijze van spreken de administratie over de schutting bij ons in Nieuwegein en wij verwerken het tot een strakke online administratie. Altijd up to date, inzichtelijk en direct te benaderen vanuit uw broekzak. Wij leveren deze full service al vanaf € 71,- per maand. Dat is inclusief: boekhouder, jaarstukken en belastingaangiften door onze fiscalist. 

boekhouder nieuwegein

Boekhouder Nieuwegein

Voor een vast bedrag per maand verzorgen wij de volledige boekhouding van uw onderneming. Op basis van het aantal documenten die tot een boeking leiding in het boekhoudpakket wordt het maandbedrag bepaald:

  • 10 boekingsdocumenten | € 79,-
  • 25 boekingsdocumenten | € 109,-
  • 40 boekingsdocumenten | € 149,-

Alle relevante documenten heeft u altijd binnen handbereik en verwerken wij gratis in uw nieuwe online archief. Wij zijn perfect te bereiken, denken proactief met u mee en kennen geen uurtje-factuurje mentaliteit. Met onze standaard abonnementen voldoet u netjes aan alle verplichtingen. Bovendien bent u verzekerd van een fiscaal optimaal resultaat omdat de jaarstukken door een fiscalist worden geoptimaliseerd.

Eenmaal de service van onze dienstverlening gewend kiezen veel klanten voor onze boekhouders. Hier worden vooraf heldere afspraken over gemaakt zodat onze klanten nooit voor onaangename verrassingen komen te staan. Daar houden we zelf ook niet van. Om die reden werken wij volledig transparant. Via online toegang ziet u niet slechts de boekhouding maar kunt u de volledige administratie en de status van aangeleverde stukken bekijken!

Altijd geopend!

Ondernemers zijn voor druk met ondernemen. De boekhouding moet dan vaak 's avonds of in het weekend nog even worden bijgewerkt. Omdat wij ons volledig aanpassen aan de werkwijze van onze klanten hebben wij ruime openingstijden. Boekhouder Nieuwegein Consisto is 7 dagen per week bereikbaar tussen 08:00 en 23:00.

Korting bij tevredenheid

Onze klanten krijgen direct 10% korting op de abonnementskosten als zij kiezen voor jaarlijkse facturering. Dat is snel verdiend!

Voor enthousiaste klanten hebben wij bovendien een interessante bonusregeling. Elke relatie die dankzij u klant wordt van Consisto zorgt voor een structurele korting van 5% per jaar op uw boekhouder in Nieuwegein! Deze korting kunt u stapelen tot in totaal 100% korting! Heeft u liever cash in plaats van korting? Dan ontvangt u voor elke aangebrachte klant € 150.


Voorbeeld: U heeft een personal holding met 4 BV's en besluit de administratie van de hele kerstboom aan ons uit te besteden. In uw holding krijgt u dan 10 + 20 = 30% korting op uw abonnement! 


Neem contact op voor meer informatie. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal.

Contact